За нас

Нашата история

SnowyStudio е основано през 2015г. с надежда да предостави на хората разнообразни и уникални подаръци.

В началото магазина предлагаше персонални чаши и пъзели, както и такива с български исторически герои и известни личности. Изработвахме всеки артикул лично и специално за отделните клиенти. Постепенно, водени от клиентите разбрахме, че доста често подаръкът, който се търси е за дете. За това решихме да се свържем с външни партньори, които предлагат играчки и артикули за деца. Организирахме и много разговори и срещи с потенциални партньори и накрая избрахме най-интересните и качествени продукти, като книги, настолни игри, изненади и други.

Дизайн
Ние ценим красивия външен вид на нашите продукти, за да може всеки твой подарък да бъде посрещнат с “УАУ”
Материали
Играчките в нашия каталог са от висококачествени и безопасни материали, с които да си спокоен за играта на своите деца.
Качество
Качеството е от първостепенно значение за нас и никога не правим компромис с него, това е нашата основна грижа.
Награди
Подборът ни на продукти включва подаръци от производители спечелили награди в своите области и отличени като най-добрите.

Какво правим

Работата ни включва проучване на производители и дистрибутори на подаръци, играчки, книги, аксесоари и други.

Като краен търговец, за нас най-важен си ти. За това влагаме много старание и време да следим пазара и продуктите на него, да прегледаме, сортираме и селектираме най-доброто и интересно, сред океана от разнообразие. Опитваме се да поддържаме, както различни продукти подходящи за всеки вкус и повод, така й само качествени, проверени и уникални неща, с които да се отличите и да зарадвате близките и любимите си хора.

show