НОВО!!! БЪЛГАРСКИ ПЪЗЕЛИ "ВРЕТЕНО"

УНИКАЛНИТЕ ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО ПЪЗЕЛИ СА ВЕЧЕ ТУК! ГРАБНИ СВОЯТА БРОЙКА! ПОБЪРЗАЙ! НАЛИЧНОСТИТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ!

Намери нещо, което обичаш
В нашия магазин ще намериш селекция от първокачествени стоки
Избери перфектния подарък
В богатия ни каталог от продукти ще намериш подаръци за специалните хора
Надеждна и сигурна доставка
За да бъде твоята пратка невредима, се доверяваме на най-добрите доставчици

Оставащи дни до ПРОЛЕТТА

Твоят магазин за подаръци

Открий красиви продукти, подбрани с любов

Категории продукти на фокус

Сигурна доставка

с първокласни доставчици

 

За сигурността на твоите пратки и пристигането им на време сме се доверили на услугите на най-добрите логистични фирми Еконт и Спиди. Освен това, ще се съобразим изцяло с твоите желания коя от тях да използваме за твоята доставка. Можеш да избереш офис, който е най-удобен за теб или пък адрес, на който би желал да пристигне пакетът ти.

% отстъпки по всяко време

винаги ще намериш продукти в намаление

 

В SnowyGift се грижим за клиентите си искаме те да са щастливи. За това, винаги и по всяко време при нас ще намериш продукти, които са в промоция. Срокът на промоцията ще бъде ясно указан. А след края на промоцията идва най-хубавото – започва ново намаление! Не ги изпускай и следи редовно сайта, за да намериш и любимите си продукти на изгодни цени.

Ваучер за подарък

подари на любимите си хора избор

 

Ако искаш да направиш подарък на специален човек, но не си сигурен какво точно ще хареса той или пък какво вече има, можеш да му подариш ваучер на избрана от теб стойност и той да пазарува с него в нашия магазин и сам да избере желания от него продукт. Ваучерите са със срок на използване 1 календарна година.

*Кликни на банера за допълнителна информация

show