За Всички, Които Търсят Значим Подарък За Специална Жена В Живота Си – Съпруга, Приятелка, Годеница, Майка, Баба, Колежка, Сестра…

Подари На Жените Около Себе Си Подкрепа, Вдъхни Им Увереност И Им Помогни Да Си Спомнят Колко Силни Са В Действителност, с мотивираща чаша

Представи си, ако денят на жените в живота ти започва с тези думи!

Защо да окажеш подкрепа?

Много често жените около нас изпитват неувереност в себе си, без да го показват и без ние да знаем за това. Вглъбени в собственото си ежедневие и битовизми, ние не забелязваме признаците, че някоя наша близка или позната има нужда да си припомни или пък да открие своята женска сила.
Понякога да говорим с нея може да се окаже непродуктивно, защото може да не е готова да сподели с друг, но ако самата тя си повтаря силни фрази като "Аз съм САМОУВЕРЕНА", "Аз съм УМНА", "Аз съм НЕЗАМЕНИМА", ще пробуди в себе си онази женска, могъща сила, с която всяка жена се ражда, но в процеса на порастването понякога забравя.
С този подарък ти можеш да й помогнеш да си спомни коя е и каква е!
Защото както казва великата Коко Шанел "Момичето трябва да бъде две неща - която и каквато си поиска!"

Какво всъщност подаряваш чрез този на пръв поглед малък жест?

01.
Самочувствие

Ще подобрят своето състояние на духа и мнението им за собствените им достойнства

02.
Самооценка

Ще оценят по достойнство собствените си постижения и ще се доближат до желания аз-образ

03.
Вътрешна сила

Ще се свържат със своята вътрешна женска сила и ще извадят на повърхността своите скрити заложби

04.
Самовъзприятие

Ще се видят такива, каквито са в действителност - силни, уверени, самостоятелни, НЕЗАМЕНИМИ

Вдъхновяващи истории

Какво споделиха жени, за момент загубили своята вътрешна сила и увереност, но успели да се свържат отново с нея и открили своите качества, достойнства и постижения, благодарение на малки ежедневни навици, като да се събудиш сутрин и да кажеш "Аз МОГА да се справя с всяка ситуация! Аз съм СИЛНА! Аз съм БЕЗЦЕНА! Аз заслужавам най-доброто", докато пият сутрешното си кафе:

"Години ми беше повтаряно, че не ставам за нищо. И аз повярвах. Забравих онази сила, която усещах като момиче. Но един ден си казах "СТИГА!" Аз трябва да се спася от тази дупка. Започнах със съвсем малки неща - сутрин в огледалото си казвах "Обичам те! Ти си страхотна!", след това, когато намерех минутка за себе си, правех списъци на своите постижения, като изброявах и най-дребните като - днес пратих децата на училище на време, намерих 15 минути за гимнастика, не забравих нито един продукт от списъка за пазаруване и т.н. Малки неща, но все постижения. Скоро усетих, че гласът ми става по-силен, чува се по-ясно, енергията ми се възвърна. Успях да променя живота си из основи. Сега съм щастлива със себе си. Обичам жената, в която се превърнах, благодарение на малките стъпки, които предприех! Понякога не е нужно, а и няма време да чакаме някой да ни спаси, защото ние жените сме силни, ние сме бойци и можем да се справим с всяка ситуация, ако само вярваме в себе си!"
Ивайла Трифонова
Майка на 3 деца
"Обстоятелствата за мен се стекоха така, че в един момент нямах работа, нямах жилище и се наложи да се върна при родителите си, което аз приех като голям провал, в моя живот, на уж самостоятелна жена, нямах съпруг и деца, за разлика от всички приятелки около мен и ....мразех външния си вид. Все нещо не беше наред, носът ми е грозен, челото ми е ниско, косата ми е тънка и безформена и т.н. Докато стоях и се самосъжалявах затворена в бившата си детска стая, майка ми - тази невероятна, силна жена, на която винаги съм искала да приличам, направи нещо на пръв поглед дребно - заедно със сутрешното кафе ми оставяше ръчно написани късметчета, с които искаше да се погледна през нейните очи. В началото се дразнех, но постепенно започнах да си ги препрочитам, после ги лепях върху огледалото и ги четях всичките всеки ден. Това да се възприема през погледа на някой, който ме обича ми помогна да се оценя и да видя не само провалите, но и успехите си. Но най-вече ми помогна и аз да се обичам."
Ирма Грудева
Вечно влюбена в живота

Проучвания показват, че 1 на всеки 10 жени страда от депресивно състояние. Депресията е водеща причина за тежестта на заболяванията сред жените. Депресираните дами най-често са недоволни от вида на тялото си, имат чувство на вина, чувство за провал, затруднена концентрация и ниска самооценка. С напредване на възрастта жените са по-склонни да изпитват стрес, тъга и проблеми със съня, когато са депресирани. 

Нека жените в твоя живот не попадат в тази статистика. Понякога нещо малко, като мотивираща чаша, може да е разликата между самочувствието и комфорта в собственото ни тяло и това да сме депресирани и неудовлетворени от живота. 

Какво има в пакета?

Към мотивиращата чаша има и два подаръка - винтидж свитък с панделка, с вдъхновяващо женско послание, което да вдъхва кураж у жената да бъде себе си и дървен ключодържател, който като талисман да напомня на притежателката си, че е достатъчно да бъде точно такава, каквато е!

Чаша, която да напомня на жената всеки ден, колко е силна 25лв 20лв

ПОДАРЪК 1 Винтидж свитък с вдъхновяващо послание 5лв

ПОДАРЪК 2 Дървен ключодържател вдъхващ увереност 5лв

Клиентите за нас

4.7/5
4.7 of 5 (256 ревюта)
Купих чашата за сестра си, която от малка е неуверена в себе си. Исках някак да я накарам да разбера колко сила се крие вътре в нея. Не знаех какво да очаквам от една чаша, но с изненада установих, че да чете тези силни думи всяка сутрин е оказало огромно влияние върху самооценката й! Ще поръчам отново и за приятелки!
Кристина Христова
Офис асистент
Много ми допадна идеята за женска чаша! Страхотна е! Веднага поръчах за мама и за най-добрата ми приятелка! Искам всеки ден да си повтарят колко са силни жените и никога да не се съмняват, че могат да постигнат всичко!
Мирела Василева
Козметик
След раждането на сина ни, прекрасната ми съпруга изпадна в депресия. Колкото й да й повтарях, че е невероятна жена и майка, тя някак не го виждаше по този начин. Когато ми попадна тази чаша, веднага я поръчах за нея. Сега всяка сутрин и правя чай в чашата и виждам как се заглежда в надписите. Колкото и да е невероятно, тя вече започна да прилича на старото си и доста по-силно аз. Благодаря Ви!
Вангел Иванов
Търговски представител
В офиса имаме две колежки, които слагат цял екип мъже в малкия си джоб. Не знам как се справят с толкова задачи едновременно! Като видях чашите веднага се сетих за тях и им поръчах по една. Жените наистина сте голяма сила!
Спас Караджов
Управител
Подари значим подарък!
Помогни на жените около себе си да открият своята сила!
Show Order Summary
25,00лв.
Product Subtotal
Чаша "Аз Съм Жена"  × 1 25,00лв.
Subtotal 25,00лв.
Shipping
Total 25,00лв.

Your Products

Product
Quantity
Price
Чаша "Аз Съм Жена"1
+
20,00лв.

Информация за клиента

Детайли на поръчката

Добави чаша "Аз съм МЪЖ"
Нека не пренебрегваме силния пол, тъй като и мъжете се нуждаят от подкрепа. Имат нужда да знаят, че ги разбираме и уважаваме за това, което са.

А какъв по-добър начин да засвидетелстваш своята признателност към мъжете в обкръжението си, от вдъхновяващ подарък?
25,00лв. 20,00лв.
- +

Твоята поръчка

Продукт Общо
Чаша "Аз Съм Жена"  × 1 25,00лв.
Общо 25,00лв.
Доставка
Общо 25,00лв.

Плащане

  • Плащане в брой при доставка.

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да обработим поръчката Ви, да подобрим престоя Ви в сайта и за други цели, описани в нашата политиката на поверителност.